Så mycket bättre!

Min Sh’bam klass i fredags kändes så mycket bättre! Jag är övertygad om att jag ändå har mycket kvar att jobba på, men jag kände mig ändå som en bra ”party host” och det verkade som jag förmedlade dansglädje! Det var sååå kul, längtar redan tills nästa fredag!

Även söndagens klasser gick bättre, de gick i och för sig bra förra söndagen med, men fler folk hade hittat dit både på Kick & Boxen och Spinningen. Även dessa klasserna var sååå kul! På boxen var det övervägande rutinerade Kick & Boxare, och det är kul att ibland kunna köra lite mer avancerade kombinationer.

Nästa helg är det dags för Inspire Convention, så då har jag fått byta bort mina söndagsklasser. Ska bli kul med lite ny inspiration!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag