Bonusträning

Vi har ju lagt in Kick & Box på söndagar nu på höstschemat. Det blev inte direkt en kioskvältare igår, får väl hoppas att folket inte hittat dit än bara. Men när vi var så få hade jag möjlighet att få köra med lite själv med och det var riktigt gött att få slå och sparka av sig lite! Även om det var trevligt att vara med och slåss och vi hade en liten mysig pratstund under stretchen så hoppas jag ändå på lite bättre uppslutning nästa söndag!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag