Premiären avklarad

Efter att ha kört några klasser för nära och kära och kollegor var det dags för Sh’bam premiären i fredags =) På testklasserna kändes det mesta bra och naturligt, men framför en ”riktig” grupp kändes det inte lika säkert. Fumlade på lite steg, missade någon takt och snacket flöt inte lika naturligt. Fick ändå beröm av en del deltagare, men jag vet att det kan bli mycket bättre! Övning ger färdighet, så det ska nötas i veckan och på fredag ska jag stå där lite säkrare än förra fredagen. För det är ju så roligt =)

I eftermiddag är det dags för första söndags Kick & Boxen. Ska bli spännande att se om det passar att slåss på söndagar med! Efter det blir det 45 min spinning, en bra eftermiddag med andra ord!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag