Grymma Kickers!

Onsdagens 1000 kickar gick alldeles strålande! Ursprungsplanen var att klara av det på 80 minuter, men vi behövde nästan 90 minuter för att hinna klart. En grym prestation av alla deltagare =) Det blev en mix av att nöta sparkar tungt eller massor lätta som sen varvades med lite klurigare sparkar för att ta ner tempot och fokusera teknik mer. Det verkade vara uppskattat, så det blir kanske någon vända till under terminen.

1000-kickar

Grymma kickers med något smutsiga fotsulor =)

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag