Utanför bekvämlighetszonen…

Jag gillar utmaningar och att prova på nya saker, och i helgen så gick jag verkligen utanför bekvämlighetszonen då jag gick grundutbildningen i Sh’bam =) Årets varmaste helg nöttes det koreografi och teknikträning, men riktigt kul var det! Det är absolut inte på något vis enkelt för mig men träning ger färdighet och det ska bli så kul att komma igång!

Imorgon är det dags för specialpasset 1000 kickar. Sitter nu och skissar på upplägget, kan ju säga att det definitivt kommer att bli en utmaning! Kom gärna och kör med oss! Är du inte medlem på Kockum Fritid, kontakta mig så löser vi det.

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag