Taekwondo i OS

Har följt Taekwondon i OS på SVT play. Taekwondon har förändrats en hel del sen jag tävlade, eller rättare sagt många regler har ändrats och då anpassas ju spelet efter det. Elektroniska västar, möjlighet till protestera en poäng eller domarbeslut för videogranskning under matchen, olika poäng för olika tekniker för att nämna några. Mycket av dessa förändringar tror jag är för att göra matcherna mer intressanta och man är tvungen att fightas hela vägen till slutet. Och många bra matcher var det! På svt play hittar ni alla matcherna.

För våra svenska deltagare blev det tyvärr ingen medalj. De gjorde bra matcher och var nära, men det räckte inte hela vägen. Sveriges Uno Sanli lyckades få in en snygg 4-poängare på den dubbla världsmästaren, som sen också blev olympisk guldmedaljör, som fångades på bild (bild lånad från The Wall Street Journal).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag