Semester

I alla fall från mina klasser. På det vanliga jobbet har jag veckan ut kvar. Sista klasserna igår, CX och BC, så härligt att kombon är tillbaka igen! Riktigt härligt tryck och stämning på båda klasserna! På den här sista perioden på sommarschemat har jag bara denna dubbelklassen på måndagarna, så därför blir det två veckors vila från klasser och bara en från det vanliga jobbet. Men denna perioden är bara tre veckor, och sen kör höstschemat igång med massor av klasser igen!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag