Malmö rör på sig!

Vilken fantastisk sommarvecka det har varit! Jag har jobbat hela veckan, men jag jobbar ändå hellre i solsken än i ösregn som det har varit stora delar av sommaren. Kvällarna har varit alldeles ljuvliga, och jag har försökt att göra det bästa av dem. Under torsdag kvällen tog jag en lång promenad längs Ribban. Strandpromenaden var fylld av löpare, folk som promenerade och åkte inlines. Dessutom kunde man längs med stranden se massor av folk gympa, yoga, spela strandfotboll och någon bootcampvariant. Inspirerande =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag