Konventsugen!

Missade ju årets Nike Blast, och är riktigt sugen på att komma iväg och inspireras av ny klasser och duktiga instruktörer. Jag hoppas på att komma iväg på Nike Blast 2013 med, men det hade varit kul att komma iväg på något lite närmre också. Funderar på fd Nike Convention, numera Inspire Convention i Danmark den 15-16 september. Massor av klasser att välja mellan. Något jag velat prova på är ”Cocooning” eller Anti Gravity Yoga som de kommer att ha där, kolla in:

Hittade ett annat intressant konvent, Kraft den 27-28 oktober. Även det ser ut att ha många bra instruktörer och klasser, men det lutar ändå åt Danmark, dels för att det är nära och dels för att schemat har flera klasser jag aldrig har provat.

För alla Les Mills fantaster är det ju Super Saturday den 1 september. Det brukar vara väldigt populärt och verkar vara fullbokat redan. Jag har bara varit på Super Saturday en gång, och även om jag gillar Les Mills klasser så tycker jag att det blir lite smalt med bara det när man åker iväg för inspiration. Fast hade jag kunnat så hade jag åkt på alla konvent som dyker upp, men eftersom det ändå kostar en del får man prioritera!

Vilka konvent tycker ni är bäst? Har ni tips på något roligt man kan åka på för inspiration?

En kommentar

  1. Anmäld! | Kristina Persson

    2012/07/31 17:54

    […] nu anmäld till Inspire Convention! Tyvärr verkade det som Cocoon Yoga som jag har skrivit om tidigare, har blivit fullt, men ofta kan man komma in på någon restplats ändå, så jag hoppas på det! […]

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag