Egenträning

Blir så himla glad av riktigt bra träning! Var och körde Box på ett annat gym i stan igår. Boxklasser på gym kan verkligen variera, och det får mig verkligen på riktigt bra humör att få köra skiten ur mig (vilket iofs inte är så svårt nuförtiden 🙂 ), med riktigt genomtänkta tekniker och upplägg. Nästan lika viktigt som en bra instruktör är det att ha en partner som också vill köra hårt så man peppar varandra. Allt det där bjöds jag på igår!

Det märktes tydligt att det var en riktigt boxare som höll i klassen. Det är det jag gillar bäst, när man bara slipar ner lite på kanterna och annars kör ungefär samma upplägg man hade kört i boxningslokalen minus sparring. Och det är så jag försöker tänka när jag lägger upp mina Kick & Box klasser.

Alltid lika glad när jag får slå =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag