Ny cykelklass

Nu är vi inne på sommarschema nummer två på Kockum Fritid och det betyder bland annat att cykelklassen på söndagar har flyttats från 11 till 10. Tidigt tycker jag för att vara söndag, men sen å andra sidan är det skönt att ha träningen avklarad och kan spendera resten av dagen att njuta av solen! Det kunde vi i söndags i alla fall, bara att hoppas att det fortsätter på det viset resten av sommaren. En annan förändring är att klassen kortats ner från 60 min till 45 min, så då var det ett bra tillfälle att byta upplägg och musik. För första gången satt jag inte uppe natten innan för att få ihop klassen utan var klar redan på fredag kvällen =).

  1. Sunny Day (vocal mix) – Aircraft 72
  2. Talliant – Diana Dee
  3. Ventura – Roger Sanchez
  4. Flux – Bloc Party
  5. Set fire to the rain (Thomas Gold Remix) – Adele
  6. Not fragile (BTO Cover) – The Company Band
  7. La Sirena – Funkerman
  8. Sl Mk – Vaishiyas

 

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag