Är det så svårt egentligen?

Gymmet på Kockum Fritid har gått med i Fitnessfighten och det är många som är nyfikna. Pratade med Malin som jobbar inne i gymmet och hon sa att när hon förklarar vad det innebär, att man får övningar, mat och coachning online så undrar de flesta om det ingår en kock på köpet. Lite skämtsamt förstås, men lagar inte folk mat längre?

Sojabacon, färska bönor, keso, grönsaker och pasta, svårare behöver det inte vara =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag