Midsommar

Det har blivit en träningsfri midsommar, förutom ett kort yogapass och ett gäng armhävningar igår. Annars har bara njutit av att ta det lugnt och umgåtts med nära och kära. Imorgon kör jag igång igen och min träningsplan ser ut så här:

Måndag: BodyCombat + Styrketräning (rygg)
Tisdag: 5km jogg + 100 armhävningar (har satt upp mål att göra 1000 på 6 veckor)
Onsdag: Styrketräning (Axlar + biceps) + Instruera Kick&Box
Torsdag: Vila
Fredag: 5km jogg + 100 armhävningar + 25 min yoga
Lördag: Vila
Söndag: Cykel45 + CxWorx

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag