Reafynd!

Älskar att shoppa träningskläder, och ännu roligare när man kan fynda såklart! Var inne på Sportamore och hittade dessa fynden som är på väg till mig nu (bilder lånade av Sportamore):

Skorna köpte jag på The Foot Street här på triangeln, och de var faktiskt en hundring billigare där.

Dagen huvudfokus kommer att vara att smälla in den nya CXWORXen. Har ju bara den klassen varannan vecka i sommar, och i vanlig ordning så har jag skjutit fram det till dagen före… Lite stressande då många av deltagarna har kört det ett par gånger nu… Det ska nog gå bra (hoppas jag 😀 )!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag