Matlådor

Har i stort sett alltid med mig matlådor på jobbet. Tycker om att veta vad jag får i mig och där jag jobbar nu finns inte så mycket roligt att välja på. Brukar förbereda en del av veckans käk på söndagar. Jag har kommit fram till att jag och min mage mår bäst av att variera mina proteinkällor, för tillfället käkar jag mest vegetariskt och fisk, men någon gång i veckan blir det kyckling med. Har förberett lite mumsiga matlådor till veckan, grönsaker, bönröra, keso, syltad ingefära tillsammans med sojabacon, tonfiskröra och kyckling. Enkelt men väldigt gott =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag