Öva, öva, öva…..

Imorgon är det dags för release av Bodycombat 52 på Kockum Fritid. Som vanligt är jag lite i sista minuten och försöker smälla in de sista låtarna nu. Älskar ny koreografi, men såååå tråkigt att smälla in. För tillfället är vi en BC instruktör kort på Kockum, så jag ska köra själv imorgon. Mer att träna in, men samtidigt ingen som märker om det blir något hittepå ;). Ännu en grym release tycker jag, ska bli kul att komma igång imorgon, kom gärna och kör med oss!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag