Headsetstrul

Jag brukar inte ha några problem med headseten på Kockum Fritid, visst händer det att något strular, men där ligger 3st, så funkar inte ett brukar någon av de andra fungera. Igår strulade alla, mitt i Bodycombat passet. Det blev att köra halva utan, länge sen jag gjorde det sist, och det blev lite träning i att vara tydlig med kroppen istället för munnen =). Ett headset verkar ha väldigt kort livslängd, någon som har tips på ett riktigt bra, som tål svett?

Nu ska jag snart ge mig iväg till gymmet för att köra Kick & Box. Det har varit lite tunt med folk den senaste veckan, kanske lite fler nu när sommaren har tagit en liten paus? Tänkte jogga ner och se vad min baksida lår gillar det och dra lite i vikterna i gymmet innan klassen.

Ha en trevlig kväll 😀

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag