Träningsinspiration!

Från och med nästa vecka kommer Functional Moves finnas på schemat på Kockum Fritid. Vi fick testköra lite igår. Jag har kört det några gånger förut, men då har det bara varit på konvent, och då har man ofta 4-5 klasser i kroppen redan, så det var roligt att testa igår, pigg och fräsch i kroppen! Riktigt bra träning är det, tufft, men effektivt. Får se om jag kan klämma in och köra lite under sommaren när jag inte kör så många klasser.

En annan inspirationskälla var Fitness Five tävlingarna som gick på stranden idag =). Varvade solande med att kika på tävlingarna. Lite sugen blev jag allt att kanske satsa till nästa år! Hade dragit upp medelåldern rejält, haha =D Vi får se, gillar ju att träna mot mål. Ni kan läsa mer om tävlingarna här. Någon som är sugen på att hänga på till nästa år?

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag