Vila och kvartaler

Har haft ett ömmande baksida lår och fästet uppe i skinkan. Det gör ont att sitta på, att stå, träna… Har provat att vila några dagar, men det har varken blivit bättre eller sämre och då kan jag ju lika gärna träna =) Så tisdag till fredag har det varit vila, och då får man ju lite tid över så jag har passat på att vara lite kreativ igen! Hittade en bild på nätet som jag målade av:

Igår så var det dock dags för kvartalsutbildning i Bodycombat och idag var det CXworx. Bra releaser båda tycker jag, så nu är det bara att plugga koreografi =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag