Seg i kroppen

Har haft känningar i vänster baksida lår och rumpa i en vecka nu. Känns när jag sitter, står, springer och cyklar. Vet inte riktigt vad det kommer ifrån, om jag gjort något speciellt. Kikade i min Funbeat och såg att jag sprang mer förra veckan än vad jag brukar göra, kanske det är det.

I alla fall så var jag anmäld till träningsdag uppe på Aktiverum i Helsingborg igår. Min vän Maria är medlem där och de hade ett litet event där igår, Hard Body & Strong Soul kallade de det för. Vi började dagen med en väldigt speciell stretchklass, Mindful in motion, som inte liknade något jag gjort tidigare. Roligt att prova nya saker! Efter första klassen bjöds det på frukost LCHF-style, en mycket mumsig sådan. Sen följdes en föreläsning om kost, vilket kan vara väldigt svårt. Det finns så många olika rön och alla har vi olika övertygelser vad vi mår bra av att äta. Sen var det dags att ge sig ut i det skånska vårvädret (iskallt, blåst och regn i luften) och köra lite djungelgym =). Stationsträning med övningar som att klättra i träd, hänga upp och ner i ringar, välta däck, dra runt med ett gäng vikter. Riktigt roligt var det och i vissa stationer fick man utmana sina rädslor lite! Efter en timme i kylan var det ganska skönt att komma in och köra en djupavslappningsklass, Meditation skvalpning kallade de det för. Vi parades ihop två och två och hjälpte varandra att få våra muskler att helt slappna av. Riktigt skönt var det! Sen var det dags för raw-food lunch, och även om alla klasserna var kanonbra var nästan lunchen dagens höjdpunkt! Fantastiskt gott! Recepten utlovades, så vi får väl se om man lyckas få till något sen. Efter lunch körde vi en kettlebell klass och sen avslutade vi med cy-yo, dvs en kombinationsklass cykling och yoga. Min känning i rumpa-lår gjorde sig påmind hela eftermiddagen, särskilt under cyklingen, då det var riktigt plågsamt i början. Men trots det var jag riktigt nöjd med dagen, det var verkligen kul att testa på lite nya klasser och utmana sig lite!

Idag var det dags för söndagsklasserna spinning/cxworx. Härlig stämning idag som fick mig att ta i mer än vad jag egentligen orkade, härligt! Malmö visade sig från sin bästa sida när jag gick från gymmet, så det blev en liten extra runda i parken innan jag utmattad slängde mig i solstolen på balkongen!


Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag