I-lands problem…

Så perfekt att tima in de första riktiga vårdagarna när man är ledig! Det har varit helt underbart att kunna vara ute och njuta av solen. Har även passat på att jogga lite. Jag har en Garmin Forerunner 305 som jag har haft något år, gillar att hålla koll på hur långt, hur fort, puls och det där. Det som är frustrerande med den är att den tar en hel evighet på sig att hitta satelliter. Hann att jogga 2km innan den kom igång i måndags, irriterande! Helst vill jag ju inte jogga en meter utan att det ”räknas”, hihi! Kan ju använda lite olika appar i telefonen, men då har jag ju inte pulsen. Egentligen spelar det ju ingen roll, då jag varken har plan eller mål med springandet, men det är kul att registrera ändå! Dagens i-lands problem?

2 Kommentarer

 1. Maria Andersson

  2012/05/04 11:58

  Du måste stå stilla när den söker satelliter, det är därför! Det tar några minuter när du står stilla men det tar ännu längre tid om du rör dig… 🙂

  • Stina

   2012/05/05 11:10

   Testade idag, gick mycket bättre =D Kallt bara att stå och studsa….

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag