Planera träningen?

Jag spenderar hyfsat med tid på gymmet. Ändå så känner jag mig långt ifrån vältränad. Jag är inte stark och jag är inte uthållig. Saknar känslan av att känna mig stark, känna mig vältränad. Jag sitter och funderar på hur skruva upp träningen utan att det känns som en massa måsten. När det blir måsten blir jag lite barnsligt upprorisk och tappar nästan lusten då. Jag använder mig ju av Funbeat och där har jag regelbundet lagt upp lite mål, senast hade jag som mål att göra en viss tid yoga hemma, tidigare har det varit löpning, chins, dips och armhävningar. Det har funkat bra, men samtidigt har det stundtals känts stressande. Jag gillar att göra saker på känn. Men samtidigt är det svårt att göra förändringar på känn. Istället för mål över ett antal veckor kanske jag ska börja veckoplanera träningen? Hur gör ni?

Jag är en sucker för mysiskläder när jag tränar och äääälskar mina grå nike mysisshorts. Har velat hitta i fler färger, men inte hittat. Gissa om jag blev glad när Stadium hade fått in dessa fina ljusblå =)

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag