Vilovecka

Det blev en litet oplanerad vilovecka denna veckan. Jag har istället varit lite kreativ och målat lite hemma, varit lite social och igår smällde 39 graders feber på mig. Insåg att jag inte skulle klara att hålla mina klasser idag. Inte helt lätt att hitta vikarier till dagen efter en lördag kväll, tur att man har grymma kollegor som kan hoppa in i sista minuten =) Nu har febern släppt och jag hoppas att vara igång imorgon igen! Har inte kört Bodycombat på två veckor nu, och jag är så taggad att köra imorgon!

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag