Cykelklass

Jag satt ju och pusslade ihop en ny klass inför förra söndagen. Klassen kändes ok, men gjorde lite småjusteringar ändå till gårdagens klass. Tänkte dela med mig musiken här ifall någon skulle vara intresserad =)

 1. Pleasure Seeker – Naked music
 2. My way (Pistols’ Dancehall Dub) – Limp Bizkit
 3. All my life – Foo Fighters
 4. No Light, No Light – Florence + The Machine
 5. Never let me down again (Erik Pryds Remix) – Depeche Mode
 6. Links – Rammstein
 7. Lick it – Kaskade & Skrillex
 8. Dance with me – Day Din
 9. Erafurx – Diana Dee
 10. Rocket Science – The Pimps
 11. Since I left you – The Avalanches
 12. Beutiful – Mandalay

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag