Påskledighet

Riktigt skönt med lite lediga dagar! Det började bra igår med strålande sol, och jag hann med en liten löptur medan det var fint. Fortsatte med lite yoga framför datorn när jag kom hem. Jag har ju satt upp ett mål att köra 375 min yoga på 30 dagar på Funbeat, och det har funkat ganska bra. Det är ju bara ett 25 minuters program, så det är ganska lätt att klämma in det. Känner mig lite mjukare i kroppen i alla fall, och det var ju det jag ville ha ut av det.

Idag har det varit helvila och njutit av att inte göra många knop. Ikväll blir det påskmiddag hos systern och imorgon kör vi igång träningen igen med Cykel och Cxworx! Kom och träna bort påskgodiset vet ja =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag