Lite vårtecken!

Solen tittade fram idag, och som jag längtar efter våren! Fotat en del vårtecken de senaste dagarna, solstol på plats på balkongen, gympadojjor på, blommor har slått ut i parken och lite vårshoppinglust som slog på i lördags =)  Det sistnämda funkar i och för sig året runt, men lite speciellt ändå att strosa runt på stan i vårsol!

Härlig träningsvärk i ryggen efter gårdagens vända i gymmet! Gillar den känslan, som sagt måste prioritera det lite bättre än vad jag gjort på senare.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

 

2 Kommentarer

 1. Monica

  2012/04/04 21:45

  Vilka fina vårbilder, solstolen ser mysig ut.
  Kram
  mamma

  • Stina

   2012/04/06 14:06

   Tack mamsen =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag