Nya tag!

Nu sitter Les Mills klasserna, då är det dags att uppdatera min cykelklass! Förra veckan dammade jag av en gammal klass, känns som ny när man inte kört den på ett tag! Så denna lördag ska tillägnas att leta musik och göra ett nytt upplägg till morgondagens cykelklass. Soligt och vårigt (om än kallt) väder ute, perfekt att traska runt med musik i lurarna. Dragit ihop ett trettiotal potentiella låtar i en spellista som ska lyssnas in först. Så mycket enklare det är att hitta musik numera! När jag började min instruktörsbana stod man i skivbutiken och letade musik i timmar =) Det har hänt en hel del på den fronten! Älskar att upptäcka ny musik, skönt att slippa fylla hemmet med CD skivor numera =)

Kristina - spinningmusik

Så mycket att välja på!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag