Sliten!

Har nu hunnit köra Bodycombat 51 och Cxworx 6 3 gånger nu. Hjärnan går alltid på högvarv de första gångerna jag kör! Men nu vet jag att koreografin sitter i alla fall, skönt! Nu kan jag fokusera mer på att coacha och vara lite mer underhållande =)

Har även hunnit med att premiärjogga utomhus! Lufsade till och från gymmet i tisdags, tidseffektivt och bra. Jag ska ju ändå ta mig dit. Det är inte mer än 3km enkel väg, men det passar mig bra nu. Lite gymträning på det innan det var dags att instruera boxen.

Det har blivit många klasser nu, senaste vilan var förra onsdagen och jag känner mig lite sliten i kroppen. 10 klasser de senaste sju dagarna + att plugga koreografi + heltidsjobb är det kanske inte så konstigt att man är lite allmänt trött. I morgon blir det dock Sh’bam och Body Step för och tillsammans med de andra instruktörerna på gymmet, men på lördag får kroppen vila lite!

Ha det gott!

Trött men glad ändå efter box med grymma deltagare!

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag