Releasehelg

I helgen har vi release på alla Les Mills programmen, förutom Sh’bam som kör sin release först nästa fredag. Så här pluggas det koreografier för fulla muggar. Inte det roligaste tycker jag. Vill helst att det bara hoppar in i skallen på mig direkt =) Och då har jag ändå bara 1 1/2 program! Men och andra sidan har jag ett heltidsjobb och 6 fasta klasser varje vecka, så det kan ibland vara lite knökigt att få ihop tiden. Men det funkar alltid ändå och det ska bli riktigt kul att köra igång två nya, fräscha och riktigt bra releaser!

Kom gärna och kör med oss i helgen, har ni inte något kort på Kockum Fritid, kontakta mig så ordnar jag provklasser till er! Tiderna hittar ni här.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag