Yoga

Jag har aldrig kommit in i yogan, testat några gånger men aldrig gjort det regelbundet. Jag har helt enkelt prioriterat annan typ utav träning. Jag vet att det definitivt hade varit bra för mig och tänkte att jag skulle köra igång och köra lite ”hemmayoga”. Laddade ner en app till min mac, sög på det i en vecka och imorse premiärkörde jag. Eftersom jag inte kan något om yoga vet jag inte om det är ett bra eller dåligt program. Det är 25 minuter långt, precis lagom för att verkligen ta tag och göra det. Och så här efteråt känns det faktiskt riktigt bra. Jag är sjuuuuukt stel kan jag konstatera =)

Det var ett tag sen det såg ut såhär....

Tänkte köra detta varannan dag i 30 dagar. Har satt upp ett mål på Funbeatatt köra 375 minuter Yoga fram till den 9 april.

Så här myste jag till det idag =)

2 Kommentarer

 1. Maria Andersson

  2012/03/16 16:17

  Kul att du provar yoga Stina! Helt rätt att ge det några ggr för det tiiiid att komma in i det, både fysiskt men även mentalt. Bodybalance är näääästan som yoga, går lite snabbt o så men även det kan du prova om du inte redan gjort det (har du säkert).
  annars får du komma till Hbg någon lördag o testa pass där jag tränar.
  Hoppas det är bra med dig! KRAM

  • Stina

   2012/03/18 18:13

   Skönt att köra lite så här hemma, då tar det inte så mycket extra tid, och framför allt så behöver man inte boka upp sig på något. Har provat Bodybalance en del, gillar det med, men har bara inte blivit.
   Får definitivt komma upp och träffas och kanske köra någon klass eller något snart! Hoppas allt bra med dig med! Kram.

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag