Kvartalshelg

Igår var det dags för kvartalsutbildning i Bodycombat och CXworx. Det var första gången vi hade en kvartal i CX här nere i Malmö och eftersom det är ett ganska tekniskt program är det klart en fördel att gå en kvartal när det kommer ny koreografi. Efter att bara ha kört 6:an en gång så känns det som att jag kommer att gilla 6:an lite bättre än 5:an, gillade övningarna och kombinationerna. Efter 2 håltimmar (och en massiv portion med Thaimat…) körde BC51 igång. Trång sal med dålig luft, thaimat som var på väg upp, ändå rockade 51:an verkligen! Riktigt roliga kombinationer med ett bra flyt! Tänkte köra en liten teaser imorgon, releasen blir om 2 veckor =)

Två riktigt bra releaser!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag