Kul dubbel

Vikarierade för Sladjana igår på Bodycombaten och passade på att stanna kvar på klassen efter som var en Sh’bam klass. 3:e gången jag provat nu (på loppet av ett halvår typ) för tre olika instruktörer, och det är riktigt kul! Lagom enkel koreografi och stilarna varieras, så fixar man inte en så är man kanske king på nästa =) Klassen är bara 45 minuter lång, och det kändes lagom, särskilt som jag hade en BC i kroppen! Har ni inte provat det så kan jag verkligen rekommendera det!

Come as you are leave as a star =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag