Flytande äggvita

Använder oftast mer vitan än gulan, och blev väldigt glad när jag hittade flytande äggvita på Ica Maxi. Köpte ofta ägg på det viset när jag bodde i USA, trevligt att man kan hitta det här nu. Vispade ihop en liten proteinrik mellis igår, äpple och kanel i botten, vispad äggvita med lite vaniljprotte i, mumma =)

2 Kommentarer

 1. Monica

  2012/02/13 22:19

  Det ser smarrigt ut.
  Kram mamma

  • Stina

   2012/02/14 07:03

   Visst gör det mamsen! Inget man bjuder hem folk på kanske, men en smarrig mellis!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag