Första träningsveckan

Läser om The Nike Blast på Facebook och bloggar och önskar att jag också var med, men det låg för tätt inpå semestern och kan bara tänka mig hur kroppen skulle känna att köra 8-10 klasser på en helg direkt efter vila… Har varit där de senaste åren och det är alltid lika inspirerande, men det får bli nästa år.

Första träningsveckan efter semestern har jag kört 2 cxworx klasser, 1 BC, 1 spinning, 2 powerwalks och lufsat 3km på löpbandet. Det kändes lagom att komma igång med. Träningsplanen nästa vecka är:

Måndag: Cxworx + bodycombat
Tisdag: Styrketräning + 3km löpband
Onsdag: Vila
Torsdag: Styrketräning + 3km löpband
Fredag: Vila
Lördag: Spinning
Söndag: Spinning + Cxworx

Kanske blir det någon powerwalk med. Riktigt ruggigt kallt är det nu, jäklar vad man får packa på sig! Saknar värmen….

 

2 Kommentarer

 1. Jimmy Norin

  2012/02/07 06:16

  Hej Kristina, gillar den nya designen på din blogg.

  Du länkar till min blogg. http://www.itfeelsgood.blogg.se men jag har startat blogga här istället nu: http://www.itfeelsgood.se och jag undrar om du bara skulle kunna ändra URLen i din länk så att den länkar till min nya sajt.

  Tack på förhand 🙂

  Vänligen,
  Jimmy

  • Stina

   2012/02/07 11:11

   Tack =)
   Länkuppdateringen fixad!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag