Laddar om

Även om jag längtar tillbaks till Florida, värmen och att vara ledig, så är det skönt att vara igång med träningen igen. Det är första längre vilan på länge, och visst känns det i kroppen att det var ett tag sen! Denna veckan blir det bara att vänja sig vid den vanliga träningsdosen i form av mina klasser. Under helgen ska jag tänka ut någon sorts plan och mål med träningen. Blir ju så mycket roligare då =)
Det blev ju en del shopping i Florida, redan invigt två nya favoriter, en rutig nike jacka och mina fiiina turkosa nikepjuks!:

2 Kommentarer

 1. Monk

  2012/02/03 19:51

  Nice med shopping! Fina skor! Försöker själv ligga lågt med handlandet. Har lyckats nu i några veckor. Gissar att det knappt räknas…

  • Stina

   2012/02/04 11:10

   Lite shopping måste det ju bli när det finns så mycket och är så billigt =). Fast nu blir det verkligen att ligga lågt de närmsta månaderna…

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag