Tillbaks i verkligheten

efter en välbehövlig semester! När är den inte det egentligen? Det har varit kalasmysigt och jag har upplevt massor. Först Miami, bodde downtown två dagar då vi kom rätt i tidsomställningen, vissa tränade på att dricka öl och andra tränade på shoppingen =). Lite kyligt när vi kom dit, men med de aktiviteterna vi hade på agendan gjorde inte det något! Gick ombord på Norwegian Epic som vi kryssade med i 7 dagar. De första två dagarna till havs, sen hade vi en dag på St. Maarten. Den lilla ön är till hälften holländsk och hälften fransk, kändes lite märkligt att höra franska och priserna stod i euro på den franska delen. Tog taxi till öns finaste strand (enligt vad vi hörde i alla fall), och avslutade dagen med lite shopping innan vi gick på båten igen. Nästa stopp var St. Thomas, där hyrde vi en bil och körde runt ön på snirkliga småvägar upp i bergen. Riktigt vackert var det! Avslutade även här på en strand och badade i kristallklart vatten. Sista stoppet innan vi var tillbaks i Miami var Bahamas. Här hade vi lite färre timmar och kollade bara runt i staden där. Fint där med!
Tillbaks i Florida så hade vi hyrt ett hus där vi var i 2 veckor, förutom en sväng ner till Key West i två dagar. Vi solade, badade, shoppade, hälsade på krokodiler i Everglades, kollade NHL hockey och massa annat. Jag älskar verkligen Florida, USA över huvud taget egentligen, och bara längtar efter att åka tillbaks igen! Checkade in lite på Facebook, kul att kolla på kartan var man har varit egentligen!

Semesterrutten =)

2 Kommentarer

 1. Monk

  2012/01/31 21:12

  Låter fantastiskt härligt! Välkommen hem till kylan! Kram

  • Stina

   2012/01/31 22:48

   Tack Monkan! Vi får styra upp en liten date snart =) Kram

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag