Sista kvällen

Imorgon bär det av hem till Sverige igen. Hade gärna stannat här några månader till o kommit hem lagom till våren. Sol o värme är ju så mycket trevligare än kyla, regn o blåst. Har verkligt njutit dessa 3 veckor o försökt att suga in så mycket energi som möjligt. Upplevt mycket men ändå tagit tiden att bara slappa. Efter kryssningen har det inte varit någon träning alls, så jag ser fram emot att riva av de två första klasserna på söndag, spinning o Cxworx =)

20120126-235859.jpg

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag