Färdigpackad!

Körde sista klassen på 3 1/2 vecka ikväll, Bodycombat. Min hjärna var nog redan i Miami, för det var hemskt vad snurrig jag var idag (igen!)! Tvättat och packat och känner mig näst intill klar för sängen nu, om 5 timmar kommer taxin och sen bär det iväg! Ska bli så skönt att få lite sol!

Här kan man väl tänka sig spendera en vecka =)

2 Kommentarer

 1. Louise

  2012/01/05 10:39

  Hoppas du får en fantastisk semester!
  En annan kommer hinna träna massa BodyCombat 🙂

  • Stina

   2012/01/18 04:37

   Tack=) Träna lite Combat för mig med!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag