Snurrig….

Första gången jag körde nya releasen, Bodycombat 50 själv. Och det var snurrigt idag! Men å andra sidan kan inte deltagarna det heller än, så om jag kör 8 av något där det ska vara 4 så märks det inte så noga. Men några hoppsan kom det med…. men det är bara att bläddra i koreografi häftet och sätta det bättre nästa gång =). I alla fall så var det riktigt roligt, gillar den nya koreografin. Det gör jag oftast, tycker att de varierar programmen bra och kommer med nya rörelser och kombinationer hela tiden, och jag tycker att det är lika roligt att instruera det som jag gjorde när jag började för 11 år sedan!

”Mitt” gym på Kockum Fritid har en liten utlottning på Facebook där man kan vinna 5 PT timmar genom att knåpa ihop bästa rimmet innan julafton. Var med och tävla och toppa formen 2012 vetja =).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag