Jultider

Höll min 9:e klass på 5 dagar idag, känner mig lite sliten. Inte i kroppen direkt, utan stress med allt man ska hinna runt omkring. Heltidsjobb, julklappsinköp, julpysslande i hemmet (samlar massor av vuxenpoäng i år då jag ska ha julafton hemma) och inpräntande av nya koreografier. Nästa vecka blir lite lugnare, det blir bara klasser måndag och tisdag, sen blir det lång vila fram till annandagen och sen har jag klasser varje dag som gymmet har öppet fram tills jag åker till Florida den 5/1. Precis som jag vill ha det, lite vila nu innan jul, sen fullt ös tills vi åker!

Lite julstämning från förra årets jul combat release =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag