30 minuter

Att 30 minuters styrketräning kan kännas så mycket idag! Det har varit lite sisådär med styrketräningen på senare, har bara blivit en gång i veckan och då har jag mest kört lite rehabträning för axlarna. Igår pallrade jag mig ner och körde rygg en liten snabbis. Det märks att träning är en färskvara! Lyckades pallra mig upp 6 skrangliga chins med den egna kroppsvikten, och körde resten i maskinen med lite vikthjälp för att komma upp i lite reps. Tog det vääääldigt försiktigt eftersom det var ett tag sen, men attans vad det känns ändå! Känns som ryggen är dubbelt så bred, haha!

Hade lovat ny klass till min cykelklass i förmiddags. För första gången lyckades jag inte få ihop något som jag tyckte var bra nog, så det fick bli det gamla en sista gång. Det finns ju en hel uppsjö av musik och tillgängligheten har ju aldrig varit så stor som nu med Spotify, men ändå tycker jag att det är svårt att få ihop det. Jag vill kunna använda mig av musiken i mina upplägg, och vill att det ska hända grejor i låten som man kan använda sig av. Inte alltid superlätt att hitta. Letar vidare, till nästa söndag måste det vara klart i alla fall =)

Mixar o trixar.... Ser kanske inte riktigt så här cool ut =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag