Ur form

Det var länge sen jag tränade så lite som jag gör nu. Visst, jag instruerar 6 klasser i veckan, men två av dom gör jag inte så många knop själv och sen är 2 av dom CXworx som bara är 30min. Har haft små funderingar på att skruva upp min egen träning, hade varit trevligt att komma i lite bättre form inför kryssningen i januari, men samtidigt vill jag pyssla och få klart i min nya lägenhet, och det tar tid, men rolig tid =). Men allt har sin tid, och man ska göra det som gör en mest glad just nu!

Någon som inte har några problem med flåset är Maria, och hon gästade mig på mina två klasser igår. Riktigt kul att ha henne med, det var ett tag sen vi sågs och vi hade en mysig eftermiddag med massor av träningssnack.

Nu blir det att softa lite innan sängen kallar!

Natti!

4 Kommentarer

 1. Monica

  2011/11/15 09:27

  Men du är ju redan i fin form.
  Kram
  Mamma

  • Stina

   2011/11/16 22:22

   Du e snäll du mammsen =)

 2. Monk

  2011/11/15 21:23

  Tycker ju jag med!

  • Stina

   2011/11/16 22:23

   Auuhhh, du e ju för gullig du med =) Kramen!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag