Måndag

Förra veckan var väldigt intensiv, 9 klasser på en vecka är ganska mycket när man arbetar heltid, och dessutom har jag fortfarande lite flyttpysslande kvar. Har haft hyrbil i helgen och kört kors och tvärs och shoppat möbler och lite annat smått och gott, så jag har inte suttit på rumpan sen jag vet inte när…. (iofs sitter jag mest på jobbet, nåja =) ).

Trots flängande och svängande var det riktigt skönt att köra dubbelklass både igår och idag. Det är alltid mycket folk söndag och måndag, och alla deltagarna verkar grymt taggade, och då kan det inte bli annat än kul 🙂 . En av de tränande på gymmet slängde ihop en låt och spelade in bara sådär, grymt bra! Lyssna/köp den på Itunes här. Tänk om det lät så i headsetet när jag sjunger med (en kvinnligare version då)…. Spelades på stretchen på cykelklassen igår.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag