Födelsedagsfirande

Inte min då utan, idag så var det gruppträningen på Kockum Fritid som firade 2 år. Det lottades ut priser på varje klass, och jag hade glädjen att få lotta ut presentkort på massage, personlig träning, till shoppen och lunchrestaurangen och även ett 10-kort till badet. Riktigt kul var det att agera lite Tomte =) .

Grattis HTA Kockum Fritid!

Provade på Sh’bam på SATS i Västra Hamnen idag. Duktiga Anna Riesbeck som var instruktörskollega på gamla Goodlife tiden körde klassen, och det var riktigt kul. Vi får se om den klassen dyker upp på Kockums, hoppas =)

2 Kommentarer

 1. Maria A

  2011/11/06 18:15

  Gokväll!
  Kul med firande!
  Såg du min fråga om vi orkar köra även crossfit kl 14 på söndag? Det är intro då på crossfit i malmö….men du får bestämma! Vi får höras närmare om söndag. Hoppas du ff kan?
  KRAM

 2. Stina

  2011/11/07 21:57

  Jag såg! Vi kör så mycket vi orkar! Kramis!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag