Nypremiär!

Äntligen har jag invigt det nya gymmet på HTA! Styrketräningen har legat lite på is de senaste veckorna pga flyttbestyr. Det blev ett kort axel + bröst pass innan min Kick & Box klass. Massa nya roliga maskiner att upptäcka, det ska bli kul!

Det blev ett ganska tufft pass idag på Kick & Boxen, jag var lite rädd att det skulle vara för tufft, men det visade sig att deltagarna gillade att ha lite blodsmak i munnen. Det gillas =).

5 Kommentarer

 1. MariaA

  2011/10/27 21:41

  Hej igen!
  Vad säger du om att ses söndagen den 13e? Jag kan komma till dig, gå på dina pass kanske o sen kolla in din nya lya?

  KRAM o ha en bra helg!

  • Stina

   2011/10/28 23:42

   Söndagen den 13:e funkar fint! Vi hörs närmre om detaljer.
   Kram o en skön helg på dig med =)

 2. Martin

  2011/10/28 00:18

  Tack för två grymma kick&box-pass denna veckan!

  • Stina

   2011/10/28 23:44

   Tackar Martin! Grymt bra deltagare ju =) Ses på tisdag!

 3. Maria A

  2011/10/30 08:22

  Kul! då bokar jag in det!
  Du ha ju också velat testa crossfit….finns ett nybörjarpass på crossfit Malmö kl 14….orkar vi det? : /

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag