Fixar och donar

När jag gör något utöver det vanliga, i detta fall flytta, inser jag hur lite fritid jag har egentligen. Hade varit så skönt att vara ledig, fixa och dona i lägenheten och åka och köpa nya möbler… Men för att kunna köpa massa nytt måste man ju få in pengar, därav är det bara att pallra sig till jobbet…

Hade mitt livs första fotograf uppdrag förra veckan! Butterfly Tina skulle modella för en annons till Nordic Gym som ska vara med i nästa nummer av Stark Magasin. Här har ni resultatet:

Visst är hon nummer ett =)

Tina har gjort en fantastisk viktresa, gå gärna in på hennes blogg och inspireras =)

Njut av det sista som är kvar av helgen!

2 Kommentarer

 1. Tina

  2011/10/25 14:26

  Nämen vad hittar jag här 🙂 Åh tack så mycket Stina. Vilket team vi vart!!! Kram Tina

  • Stina

   2011/10/25 23:32

   Visst var vi =) Kram kram!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag