Nyinflyttad!

Så var jag installerad i min nya lya 🙂 . Mycket kvar att göra och mycket kvar att shoppa ( 😀 ), men jag trivs redan superbra! Mycket större lägenhet, nyrenoverad och nära till allt, perfekt!

Lämnade motvilligt fejjandet här hemma för att köra cykel och cxworx, men det var riktigt skönt att köra idag. Mycket folk och bra tryck, kul! Kollade även in det nya ombyggnaden av gymmet, riktigt fint. Blev riktigt sugen att köra igång ordentligt i gymmet igen. Börjar snickra lite på en träningsplan nu som jag tänkte köra igång när jag fått lite ordning i nya bostaden.

Ha en fortsatt trevlig söndag kväll!

2 Kommentarer

 1. Maria A

  2011/10/22 19:21

  Hej vännen! Vad kul att du trivs i din lght! Äntligen! Hoppas få komma ner till dig i vinter o hälsa på? Vore kul! Kanske i samband med DC när Jp e där o dömer??
  vi får höras!
  KRAM

  • Stina

   2011/10/23 22:11

   Hej Maria! Hade varit jättekul att träffas, vi får styra upp, antingen till DC eller innan. Vi får absolut höras, det var länge sen vi hittade på något nu!
   Kram!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag