The Nike Blast 2012

Såg på Facebook att nästa The Nike Blast är den 4-5 februari nästa år. Det brukar oftast vara sista helgen i januari, och jag hade räknat med att missa det då jag är i Miami då. Nu är jag ju hemma, men frågan är om jag hinner och framför allt har pengarna till det. En veckas kryssning i Karibien och två veckor i Miami plus att jag vill fixa i min nya lägenhet. Hmmm, tål att tänkas på, anmälan öppnar den 25 november, så lite tid är det kvar att tänka. Vem vet, det kanske helt plötsligt ramlar en massa pengar över mig?!

Årets tränings händelse brukar vara Nike konventet för mig =)

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag