Träningsveckan är igång!

Grymt roliga klasser igår och idag! Mycket folk och härlig stämning. Perfekt att kombinera CXWorks med cykel och Bodycombat.

Fick lite massage igår på min onda axel av duktiga Lotta. Känner mig bättre runt nacken, axeln är fortfarande lite kinkig, men det är på rätt väg i alla fall. Det är bara att se till att köra mina rehabövningar i gymmet. Inte så kul, men nog nödvändigt…

Sista veckan på gamla releasen. Vi kör inte release förrän nästa vecka på HTA Kockum Fritid, nästa onsdag är det dags. Det blev en liten ”teaser” idag plus att jag dammade av lite gammalt.

Ha en trevlig kväll!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag