Long time no se…

Dåligt med uppdateringar här, tiden springer iväg!

Det har varit en inspirerande vecka med ATM-utbildning. Mycket tips och inspiration, både från kursledarna och alla deltagarna. Rekommenderas =). Tyvärr så blev det lite för mycket bodycombat för min axel och det känns som den hänger lite halvt ute, min högra hand är iskall hela tiden. Sjukt ont har jag i alla fall, så denna vecka blir lite halvvila och så får jag ta mig iväg och få någon behandling när tid finnes…

Jag finns med som träningspepp på  c/o tretti, mina pepp hittar ni här. Lite kuligt :).

Nu är det iväg för lite boxning!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag